Ultimatum App

Branches

Bij Ultimatum begrijpen we dat elk restaurant uniek is, met zijn eigen flair en gespecialiseerde keuken!

Creëer je eigen ontwerp

Pizzeria

Uw pizzazaak draait om smaak en snelheid. Beheer eenvoudig uw menu, van Margherita tot nieuwe toppings, voor snelle en vlekkeloze service.

Sushi

Elke sushi-rol verdient perfectie. Beheer uw gedetailleerde sushi-menu’s met gemak en bied uw gasten een authentieke ervaring.

Snackbar

Snelle hap? Geen probleem! Onze snelle bestel- en betaalsystemen zorgen ervoor dat uw snackbar soepel draait, zelfs tijdens de drukste uren.

Hamburger

Voor de ultieme hamburgerervaring, bieden wij alles wat u nodig heeft. Beheer moeiteloos uw gevarieerde hamburgermenu’s en bied uw klanten een smakelijke ervaring.

Grill

Ontdek de perfecte oplossing voor uw Italiaanse keuken. Beheer eenvoudig uw uitgebreide menu's, van pasta tot risotto, en zorg voor een onvergetelijke eetervaring.

Pasta's

Elke pastaliefhebber verdient de beste ervaring. Creëer moeiteloos een divers menu dat even gevarieerd is als uw pasta-aanbod.

FastFood

In de snelle wereld van fastfood, bieden wij de snelheid en efficiëntie die u nodig heeft. Beheer uw menu’s en bestellingen in een handomdraai.

Sandwichhes

Van klassieke broodjes tot creatieve creaties, beheer uw sandwichaanbod met gemak.

Streetfood

Voor de ultieme pastaliefhebber. Beheer moeiteloos een divers menu, net zo gevarieerd als uw pasta-aanbod.

Steakhouse

Ervaar de sappige smaken van ons Steakhouse. Beheer moeiteloos uw uitgebreide menu met heerlijke steaks en bijgerechten voor uw gasten.

Turkse

Breng de rijke smaken van de Turkse keuken naar voren. Beheer moeiteloos uw menu en bestellingen voor kebab en baklava.

Chinese Keuken

Dompel uzelf onder in de wereld van de Chinese keuken. Beheer moeiteloos uw uitgebreide menu’s en zorg voor een naadloze integratie van traditionele en moderne Chinese gerechten.

Thaise Keuken

Breng de exotische smaken van Thailand naar voren. Beheer moeiteloos uw gevarieerde Thaise menu’s, van curry’s tot pad thai.

Italiaanse

Ontdek de perfecte oplossing voor uw Italiaanse keuken. Beheer moeiteloos uw uitgebreide menu’s, van pasta tot risotto, voor een onvergetelijke eetervaring.

Tapas

Breng de smaken van Spanje tot leven. Beheer moeiteloos diverse tapas-menu’s en focus op het serveren van heerlijke hapjes.

Griekse

Vier de Griekse gastvrijheid met ons systeem. Beheer moeiteloos uw uitgebreide menu’s en speciale avonden. Wij zijn uw partner in het serveren van authentieke Griekse maaltijden.

Egyptische

Ontdek de smaken van de Egyptische keuken. Beheer moeiteloos snelle, smaakvolle en gevarieerde gerechten voor uw klanten.

Marokkanse

Elk detail telt in uw fine dining restaurant. Wij ondersteunen u in het leveren van een exquise eetervaring met zijn geavanceerde beheersystemen.

Indonesische

Laat de rijke smaken van Indonesië schitteren. Beheer uw uitgebreide menu’s en specialiteiten met gemak, terwijl u een vleugje van de Indonesische eetcultuur behoudt.

Surinaamse Gerechten

Breng de kleurrijke Surinaamse keuken tot leven met ons systeem. Van roti tot pom, ons systeem maakt het eenvoudig om uw unieke gerechten te beheren en te serveren.

Salades & Gezonde Bowls

Beheer gemakkelijk uw verse en voedzame salades en bowls, terwijl u uw klanten een gezonde levensstijl aanbiedt..

Biologisch

Voor uw biologische eetgelegenheid bieden wij een natuurlijke oplossing. Beheer uw duurzame en gezonde menu’s op een efficiënte manier.

Seafood

Verse zeevruchten vereisen een fris systeem. Pas snel uw menu’s aan en beheer uw voorraad voor de ultieme seafood-ervaring.

Bakkerij

Uw bakkerij verdient de beste technologie. Het beheren van uw assortiment en bestellingen is net zo zoet als uw gebak.