Ultimatum App

E-mail

Uw restaurantorders worden nu veel sneller en effectiever beheerd. Via ons e-mailsysteem bieden we u de mogelijkheid om uw klanten direct op de hoogte te stellen. Hiermee kunt u niet alleen de klanttevredenheid verhogen, maar ook uw operationele processen efficiënter maken.
We hebben de functie van rapportage-e-mails geactiveerd, zodat uw klanten gemakkelijk toegang hebben tot prijs-, promotie- en andere informatie. Door u onmiddellijk toegang te geven tot de benodigde informatie, verrijken we de ervaring van uw klanten.

Uw digitale voorsprong in restaurantbeheer

Met onze geavanceerde technologische oplossingen, zoals dynamische prijsstelling die zich aanpast aan vraag en aanbod, en gedetailleerde statistieken die u inzicht geven in de prestaties van uw restaurant, streven we ernaar om uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen.
Bovendien bieden we tools die u helpen bij het beheer van voorraden, personeel en klantrelaties, allemaal met het doel om uw restaurant efficiënter en klantgerichter te maken. We zijn er trots op om uw partner te zijn in deze reis naar een succesvolle digitale transformatie. Klik hieronder om onze andere innovatieve functies te ontdekken.